Spring navigation over

Eetu Koski udnævnt til koncernchef

Utgivelser | Leena Manner | 01.06.2018

Medicinrobot firmaet Evondos Ltd, baseret i Salo, Finland, har udnævnt M.Sc. (Econ.) Eetu Koski som koncernchef i dag. Stefan Zilliacus, som har været midlertidig koncernchef siden begyndelsen af februar, vil blive i selvskabet som seniorrådgiver frem til august.

”Bestyrelsen var på udkig efter en person med drive, branchekendskab og evnen til at skabe en præstationsdrevet kultur i det meget dygtige Evondos-team. Vi mener, at Eetu Koski vil opfylde disse forventninger, med over 20 års internationale erfaringer fra sundhedssektoren. I sine tidligere stillinger har han formået at skabe vækst i salg og i overskuddet – begge faktorer der er meget vigtige for Evondos” udtaler bestyrelsesformanden, for Evondos, Wenche Rolfsen.

Evondos er en smart og innovativ løsning i den meget attraktive og interessante velfærdsteknologi branche. Selvskabet tilbyder en robotiseret medicin dispenseringstjeneste som allerede bruges i over 80 kommuner i Norden, med over en million medicindoser trygt og sikkert leveret direkte til borgeren.

Behovet for en automatiseret medicintjeneste er i en opbygningsfase globalt, og den vokser hurtigt. Dette er en meget interessant mulighed for at skabe yderligere vækst i dette marked, ved at sprede Evondos’ innovative service til endnu flere borgere. Servicen løfter medicinhåndteringen for borgerne til et helt nyt niveau, samtidig med at det giver bedre arbejdsforhold for travlt ansatte og besparelser for kommunerne”, siger Eetu Koski om sine begrundelser for at blive en del af Evondos-teamet.

Evondos har salgskontorer i Norge, Sverige og Danmark, og over 60% af salget kommer fra eksport, hovedsagelig fra Norge. Selvskabet har ca. 70 ansatte, hvoraf de 50 er i Finland, hvor produktion og udviklingsafdelingen også er.

Ved udgangen af 2018 vurderes det at Evondos servicen er i brug ved ca. 2500 borgere, med en nettoomsætning på over 4 millioner euro. Ved udgangen af 2017 indgik selvskabet en investeringsaftale med det norske investeringsselskab, Serendipity Partners, som blev største ejer af selskabet. Investeringen var på over 20 millioner euro totalt.

Mere information, kontakt da:
Eetu Koski, Koncernchef Evondos
Wenche Rolfsen, Bestyrelsesformand Evondos, tlf. +46 733 319 156

Eetu Koski, 46
Erhverserfaring: Koncernchef, konsulent, privat investor, country manager
Karriere: Health Tech Partners, Convatec, Algol Diagnostics, Nestle Health Care, Novartis Finland, Serres
Uddannelse: M.Sc. (Econ.)
Familie: gift og et barn
Fritid: Tennis, svømning, rejser, læsning, teater og museer

Del artiklen

Mere af dette emne

Støtte til borgernes selvstændighed

Utgivelser | 04.01.2022

Aftalen mellem PLO og RLTN om dosispakket medicin giver de danske kommuner mulighed for at støtte borgernes selvstændighed i forhold til deres egen medicinhåndtering, samttidig med at der frigøres medarbejderressourcer. Et kærkommet initiativ i en tid med ekstraordineret pres på sundhedsvæsnet. 

Fremtiden er undervejs - eller den er her allerede

Utgivelser | 13.09.2021

10 millioner poser givet, en utrolig milepæl! Tak til vores kunder, tak til vores fantastiske team og alle, der hidtil har været en del af denne rejse.

Evondos i hverdagen - 200.000 lægemiddeldoser fordelt i Umeå

Utgivelser | 13.09.2021

At investere i velfærdsteknologi er at møde fremtiden med åbne øjne. Det mener enhedscheferne Mia Tegström og Malin Björnerbäck i Umeå, begge ansvarlige for hver gruppe sygeplejersker i hjemmeplejen. Siden starten i 2018 har Umeås farmaceutiske robotter udstedt 200.000 doser medicin.