Spring navigation over

Evondosservicens app tilføjer en ekstra dosis fleksibilitet

Utgivelser | Leena Manner | 06.04.2018

Plejepersonalet får nu muligheden for at administrerer Evondosservicen via en app. “Evondos App’en tilføjer en ekstra dosis fleksibilitet, da omsorgssystemet kan tilgås ude ved borgerne, nemt og ubesværet,” siger COO Mika Apell fra Evondos.

Via Evondos App’en er alle vigtige oplysninger om borgerens medicinstatus samt alarmer, der kræver opmærksomhed, nemt tilgængelige. Alarmer vises som push notifikationer, som giver mulighed for hurtig reaktion fra personalet. Via app’en kan meddelelser til enhver tid sendes såvel som at se medicinrobottens status.

Personalet får lettere adgang til at sende beskeder og oprette påmindelser til borgerne, samt at se svar og tjekke medicinrobottens status. ”Evondos App’en gør det lettere at bruge beskedfunktionen som ekstra støtte for et selvstændigt liv i eget hjem”, fortsætter Apell

Den mobile app, kan downloades gratis i Apple App Store og Google Play Butik, fungerer i iOS og Android.

Mere information:

COO Mika Apell, tlf. +358 40 587 3295 eller skriv til info@evondos.dk

Del artiklen

Mere af dette emne

Støtte til borgernes selvstændighed

Utgivelser | 04.01.2022

Aftalen mellem PLO og RLTN om dosispakket medicin giver de danske kommuner mulighed for at støtte borgernes selvstændighed i forhold til deres egen medicinhåndtering, samttidig med at der frigøres medarbejderressourcer. Et kærkommet initiativ i en tid med ekstraordineret pres på sundhedsvæsnet. 

Fremtiden er undervejs - eller den er her allerede

Utgivelser | 13.09.2021

10 millioner poser givet, en utrolig milepæl! Tak til vores kunder, tak til vores fantastiske team og alle, der hidtil har været en del af denne rejse.

Evondos i hverdagen - 200.000 lægemiddeldoser fordelt i Umeå

Utgivelser | 13.09.2021

At investere i velfærdsteknologi er at møde fremtiden med åbne øjne. Det mener enhedscheferne Mia Tegström og Malin Björnerbäck i Umeå, begge ansvarlige for hver gruppe sygeplejersker i hjemmeplejen. Siden starten i 2018 har Umeås farmaceutiske robotter udstedt 200.000 doser medicin.