Spring navigation over

Sven Seljom udvævnt til Nordic business development director

Utgivelser | Leena Manner | 30.08.2018

Sven Seljom, administrende direktør i Evondos A/S Norge, er blevet udnævnt til Director Nordic Business Development. Han vil fortsætte som administrerende direktør i Norge indtil man har fundet hans afløser. Sven Seljoms nye position vil være baseret i Oslo, Norge.

Som Nordic Business Development Director vil Sven Seljom fokusere på at implementere Evondos strategier og følge op på salgsmuligheder. Han bliver ansvarlig for at skabe nye forretningsmuligheder på tværs af landegrænserne og på tværs af arbejdsområder. Sven Seljom vil også blive en del af den kommercielle og tekniske forretningsudvikling.

Mera information:
Eetu Koski, CEO, tel. +358 5055 27423
Sven Seljom, Director Nordic Business Development, tel. +47 9167 6040

Del artiklen

Mere af dette emne

Støtte til borgernes selvstændighed

Utgivelser | 04.01.2022

Aftalen mellem PLO og RLTN om dosispakket medicin giver de danske kommuner mulighed for at støtte borgernes selvstændighed i forhold til deres egen medicinhåndtering, samttidig med at der frigøres medarbejderressourcer. Et kærkommet initiativ i en tid med ekstraordineret pres på sundhedsvæsnet. 

Fremtiden er undervejs - eller den er her allerede

Utgivelser | 13.09.2021

10 millioner poser givet, en utrolig milepæl! Tak til vores kunder, tak til vores fantastiske team og alle, der hidtil har været en del af denne rejse.

Evondos i hverdagen - 200.000 lægemiddeldoser fordelt i Umeå

Utgivelser | 13.09.2021

At investere i velfærdsteknologi er at møde fremtiden med åbne øjne. Det mener enhedscheferne Mia Tegström og Malin Björnerbäck i Umeå, begge ansvarlige for hver gruppe sygeplejersker i hjemmeplejen. Siden starten i 2018 har Umeås farmaceutiske robotter udstedt 200.000 doser medicin.