Spring navigation over

Evondosservicens app tilføjer en ekstra dosis fleksibilitet

Utgivelser | Leena Manner | 06.04.2018

Plejepersonalet får nu muligheden for at administrerer Evondosservicen via en app. “Evondos App’en tilføjer en ekstra dosis fleksibilitet, da omsorgssystemet kan tilgås ude ved borgerne, nemt og ubesværet,” siger COO Mika Apell fra Evondos.

Via Evondos App’en er alle vigtige oplysninger om borgerens medicinstatus samt alarmer, der kræver opmærksomhed, nemt tilgængelige. Alarmer vises som push notifikationer, som giver mulighed for hurtig reaktion fra personalet. Via app’en kan meddelelser til enhver tid sendes såvel som at se medicinrobottens status.

Personalet får lettere adgang til at sende beskeder og oprette påmindelser til borgerne, samt at se svar og tjekke medicinrobottens status. ”Evondos App’en gør det lettere at bruge beskedfunktionen som ekstra støtte for et selvstændigt liv i eget hjem”, fortsætter Apell

Den mobile app, kan downloades gratis i Apple App Store og Google Play Butik, fungerer i iOS og Android.

Mere information:

COO Mika Apell, tlf. +358 40 587 3295 eller skriv til info@evondos.dk

Del artiklen

Mere af dette emne

Verdane indgår samarbejde med e-sundhedsselskabet Evondos om at forbedre hjemmeplejen i Norden

Utgivelser | 12.05.2020

Den nordeuropæiske vækstkapitalfond Verdane investerer i Evondos, et finsk selskab, som er Nordens førende inden for automatiseret medicinuddeling til kunder i hjemmeplejen. Patientsikkerhed og veldokumenteret driftssikkerhed ved Evondos’ medicindispensere sikrer en uafhængig hverdag og forbedret medicinadhærens, hvilket har gjort Evondos til den foretrukne samarbejdspartner for mere end 200 regioner og kommuner i Norden.

Fjernopdateringer af medicindispensere eliminerer behovet for flash drives

Utgivelser | 05.12.2019

Firmwaren i Evondos' medicindispensere vil snart blive fjernopgraderet, så man slipper for langsomme og besværlige opdateringer via flash drives.

Mobilapp til Evondos-tjenesten

Utgivelser | Leena Manner | 02.10.2018

Nu er det muligt at downloade en mobilapp fra Google Play eller App Store der kan kobles til Evondos’ dispensertjeneste. Appen gør det nemt og hurtigt at tjekke oplysninger om medicinhåndtering – når som helst, hurtigt og på stedet.