Spring navigation over

Sven Seljom udvævnt til Nordic business development director

Utgivelser | Leena Manner | 30.08.2018

Sven Seljom, administrende direktør i Evondos A/S Norge, er blevet udnævnt til Director Nordic Business Development. Han vil fortsætte som administrerende direktør i Norge indtil man har fundet hans afløser. Sven Seljoms nye position vil være baseret i Oslo, Norge.

Som Nordic Business Development Director vil Sven Seljom fokusere på at implementere Evondos strategier og følge op på salgsmuligheder. Han bliver ansvarlig for at skabe nye forretningsmuligheder på tværs af landegrænserne og på tværs af arbejdsområder. Sven Seljom vil også blive en del af den kommercielle og tekniske forretningsudvikling.

Mera information:
Eetu Koski, CEO, tel. +358 5055 27423
Sven Seljom, Director Nordic Business Development, tel. +47 9167 6040

Del artiklen

Mere af dette emne

Verdane indgår samarbejde med e-sundhedsselskabet Evondos om at forbedre hjemmeplejen i Norden

Utgivelser | 12.05.2020

Den nordeuropæiske vækstkapitalfond Verdane investerer i Evondos, et finsk selskab, som er Nordens førende inden for automatiseret medicinuddeling til kunder i hjemmeplejen. Patientsikkerhed og veldokumenteret driftssikkerhed ved Evondos’ medicindispensere sikrer en uafhængig hverdag og forbedret medicinadhærens, hvilket har gjort Evondos til den foretrukne samarbejdspartner for mere end 200 regioner og kommuner i Norden.

Fjernopdateringer af medicindispensere eliminerer behovet for flash drives

Utgivelser | 05.12.2019

Firmwaren i Evondos' medicindispensere vil snart blive fjernopgraderet, så man slipper for langsomme og besværlige opdateringer via flash drives.

Mobilapp til Evondos-tjenesten

Utgivelser | Leena Manner | 02.10.2018

Nu er det muligt at downloade en mobilapp fra Google Play eller App Store der kan kobles til Evondos’ dispensertjeneste. Appen gør det nemt og hurtigt at tjekke oplysninger om medicinhåndtering – når som helst, hurtigt og på stedet.