Spring til indhold

Om Evondos

Om os — Et hurtigt overblik

Evondos Group, udbyderen af Evondos og Medido robotter, er den førende virksomhed i Europa, når det kommer til automatiserede medicineringssystemer. Med over 600 plejeorganisationer, byer eller kommuner som kunder i hele Norden og Holland, er gruppen ansvarlig for, at millioner af medicinposer er korrekt dispenseret - med en pålidelighed på 99 procent og mere end 800.000 sparede arbejdsdage.

Evondos’ unikke service giver betydelige kvalitets- og omkostningsfordele for professionelle hjemmeplejeorganisationer. Evondos gør det muligt for mennesker med behov for medicinsk behandling automatisk at få den rigtige medicin på det rigtige tidspunkt og i den rigtige dosis, hvilket forbedrer patientsikkerheden, og medicinsk overholdelse og understøtter et selvstændigt liv i hjemmet.

Evondos er baseret på avanceret teknologi og består af en automatisk medicineringsrobot installeret i private hjem, med cloud-baseret kontrolsystem og serviceelementer. I dag er tjenesten i brug i mere end 600 hjemmeplejeorganisationer i Norden og Holland.

Evondos Group er i øjeblikket baseret i Finland med datterselskaber i Norge, Sverige, Danmark og Holland. R&D og de vigtigste produktionsaktiviteter for medicineringsrobotter er placeret i Salo, Finland. Vores service er derfor berettiget til at bruge Foreningen for Finsk Arbejdes Nøgleflag.


Fra funktionsnørderi til effektivitet - og tid til det vigtige

Vi har i årenes løb videreudviklet og forbedret vores tjeneste og udviklet os fra at være sundhedsteknologileverandør til i dag at være en vigtig samarbejdspartner for vores kunder. I dag hjælper vi dem med forandringsprojekter, som indebærer udrulning af teknologi i plejesektoren. Nu kan de udnytte den tid, som de tidligere brugte på at uddele medicin, på i stedet at levere pleje af høj kvalitet til borgerne.

"Efter omfattende forskning og udvikling var vi yderst – og fuldt fortjent – tilfredse med vores produkt og dets mange gode og unikke funktioner, og det fremhævede vi stolte i al vores kommunikation," forklarer Evondos' CEO, Eetu Koski.

"Set i bakspejlet er det åbenlyst, at vores praleri var formålsløst, eftersom vores kunder ikke var interesserede i tekniske funktioner, som i øvrigt ikke havde nogen egentlig værdi for dem. Vores kunder søger løsninger, der kan hjælpe dem med at forbedre plejekvaliteten og optimere deres arbejde, uden at det går ud over den tjeneste, de leverer. Tekniske funktioner er blot en metode til at opnå effektivitet," fortsætter han.

Eetu Koski forklarer, at den afgørende faktor for, om Evondos kan indgå i et værdiskabende samarbejde med sine kunder, er en nøje koordinering af virksomhedens forskning og udvikling, kundeservice og produktionsfaciliteter under samme tag for at sikre, at kundefeedback hurtigt når frem til alle og forvandles til idéer, som vi kan arbejde videre med.

"Vi er en lille virksomhed, som står på tærsklen til hastig vækst, og vi har lært at være meget lydhøre over for kunderne og skabe merværdi for dem. Vores ambition er at blive ved med at være en agil og pålidelig partner, som kan være med til at løse fremtidens problemer allerede i dag," afslutter Koski.

eetu-koski-evondos

Evondos Group i dag — mere end 30 million medicindoser udleveret

Evondos Group er ejet af det norske investeringsselskab Verdane og har sit hovedsæde i Salo i Finland, hvor virksomheden også har sit eget produktionsanlæg, hvor robotterne produceres. Vores bestyrelsesformand er Niklas Savander og vores CEO er Eetu Koski, M.Sc.

Evondos har nu sørget for at uddele mere end 30 millioner korrekte medicindoser til den rigtige borger, på det rigtige tidspunkt. Der findes indtil videre Evondos-robotter i mere end 200 lokale distrikter i de nordiske lande, heriblandt Oslo, Stockholm og Helsinki.

Vi er pionerer inden for både robotter til hjemmet og automatiseret medicinuddeling. Vores største konkurrent er forandringsmodstand, det vil sige en insisteren på at blive ved med at arbejde på den traditionelle måde, selv efter at man har indset, at der snart vil være for få hænder til at dække behovet inden for hjemmepleje, beskyttede boliger og uformel pleje.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Nøgletal for Evondos Group

2008

Grundlagt

41 mil. EUR

Samlet omsætning 2023

+80%

Omsætningsvækst (Evondos Group YoY)

30+ mil.

Udleverede doser (Evondos Service)