Spring navigation over

Fjernopdateringer af medicindispensere eliminerer behovet for flash drives

Utgivelser | 05.12.2019

Firmwaren i Evondos' medicindispensere vil snart blive fjernopgraderet, så man slipper for langsomme og besværlige opdateringer via USB nøgle. Fjernopdateringer er hurtige og enkle, og fremtidige opgraderinger vil blive implementeret oftere og mere fleksibelt, så borgerne hurtigere får adgang til nye funktioner og forbedringer.

Vi spurgte Service Business Manager Mika Apell, hvad det kommer til at betyde for vores kunder i praksis.

"Vi gør vores medicindispensere nemmere at servicere og forbedrer vores evne til at booste deres effektivitet i overensstemmelse med vores kunders ønsker. Fremover vil Evondos informere kundeorganisationen om kommende opgraderinger og installere dem direkte fra en server. Dermed slipper hjemmeplejen for at installere firmwareopgraderinger på et USB nøgle hjemme hos borgeren, og kundeorganisationen behøver ikke at bruge tid og ressourcer på at installere opgraderingerne. Fjernopdateringer påvirker ikke medicinuddelingen eller dispenserens øvrige funktioner, men hvis kunden af en eller anden grund ikke kan acceptere det foreslåede opgraderingstidspunkt, har vi fleksibilitet til at gøre det på et andet tidspunkt."

"USB nøgle-opgraderinger var besværlige og tidskrævende, selv mindre opgraderinger tog lang tid, og derfor blev firmwaren kun ændret en eller to gange om året. Vores kunder var meget interesserede i en nemmere måde at opgradere firmwaren på, og vi er derfor rigtig glade for at kunne afsløre, at USB nøgle-opgraderinger nu er en saga blot. Fjernopdateringer af firmwaren er hurtigere og nemmere og kan foretages oftere og mere fleksibelt, så kunderne hurtigere får adgang til nye funktioner og forbedringer."

"Softwaren, som muliggør firmware-opgraderinger, leveres til kunderne i november. Tjenestens administratorer er blevet informeret om, at softwaren er på vej. Vi forventer, at den første fjernopgradering vil blive foretaget i starten af 2020. Nærmere oplysninger om dette udsendes på et senere tidspunkt."

Hvis du ønsker yderligere informationer, kan du kontakte vores kundeservice på tlf. +358 2 777 7625 eller support@evondos.fi.

Del artiklen