Spring til indhold

Vores danske hold er klar til at hjælpe jer

Vores danske hold er klar til at hjælpe jer

Det kræver tæt samarbejde og godt partnerskab at indføre ny teknologi. Derfor har vi et stærkt hold af dygtige medarbejdere, som kender og forstår kommunernes forskellige arbejdsgange og organisering.

Vi hjælper med planlægningen og hverdagen

Vores hold i Danmark hjælper blandt andet med den information, som er altafgørende i alle forandringsprojekter. ”Når en ny kommune skal i gang, vil interessenterne blive informeret om, hvordan Evondos påvirker deres hverdag, og hvad de kan forvente. Ligesom vi sørger for, at det sundhedspersonale, som skal anvende servicen, får en grundig uddannelse”, siger Katrin Maria Jónsdottir, som er ansvarlig for vores implementering. Katrin trækker på erfaringerne fra flere hundrede vellykkede implementeringer, og hun ved, at kommuner er forskellige - og at det er vigtigt at kende og forstå kommunens organisationen og kultur, når man planlægger forløbet.

 

Regionale kundeansvarlige finder løsninger

Vores kundeansvarlige er tæt på jer og kommer gerne forbi og hjælper med at finde den rigtige løsning. Gitte Tofte dækker Vestdanmark og Dorte Fabricius dækker i Østdanmark. Gitte siger: ”Vi ser på kommunens behov for at finde lige netop dén løsning, der passer til opgaven - hvad enten, det er inden for ældre- eller socialområdet. Vi kan blandt andet screene borgere for at finde den løsning, der matcher de kognitive og fysiske udfordringer”. Du kan træffe Gitte på mobil 61449911, og Dorte på 93101027.

Specialister og support der kommer hele vejen rundt

Med Jan Piscaer på holdet, og hans lange erfaring med Medido, har vi stor ekspertise og indsigt i, hvordan vores services kan supplere hinanden i kommunerne. Det kan blandt andet være ved at se muligheder, når kommunernes og borgernes behov ændres over tid. Holdet i Danmark består også af Louise Japundzic, som er ansvarlig for logistik og administration.

Del artikel