Spring navigation over

Nyheder

Støtte til borgernes selvstændighed

Utgivelser | 04.01.2022

Aftalen mellem PLO og RLTN om dosispakket medicin giver de danske kommuner mulighed for at støtte borgernes selvstændighed i forhold til deres egen medicinhåndtering, samttidig med at der frigøres medarbejderressourcer. Et kærkommet initiativ i en tid med ekstraordineret pres på sundhedsvæsnet. 

Fremtiden er undervejs - eller den er her allerede

Utgivelser | 13.09.2021

10 millioner poser givet, en utrolig milepæl! Tak til vores kunder, tak til vores fantastiske team og alle, der hidtil har været en del af denne rejse.

Evondos i hverdagen - 200.000 lægemiddeldoser fordelt i Umeå

Utgivelser | 13.09.2021

At investere i velfærdsteknologi er at møde fremtiden med åbne øjne. Det mener enhedscheferne Mia Tegström og Malin Björnerbäck i Umeå, begge ansvarlige for hver gruppe sygeplejersker i hjemmeplejen. Siden starten i 2018 har Umeås farmaceutiske robotter udstedt 200.000 doser medicin.

Velfærdsteknologi i spidsen - ti millioner medicindoser leveret med medicinrobotter

Utgivelser | 13.09.2021

Flere og flere kommuner vælger at indføre medicinrobotter hos patienter i hjemmeplejen. Patienter bliver mere uafhængige og medicinhåndteringen sikrere, mens sundhedsvæsenet kan distribuere sine ressourcer på en bedre måde. Nu har Evondos, virksomheden bag tjenesten, nået en milepæl med ti millioner udleverede medicindoser.

Verdane indgår samarbejde med e-sundhedsselskabet Evondos om at forbedre hjemmeplejen i Norden

Utgivelser | 12.05.2020

Den nordeuropæiske vækstkapitalfond Verdane investerer i Evondos, et finsk selskab, som er Nordens førende inden for automatiseret medicinuddeling til kunder i hjemmeplejen. Patientsikkerhed og veldokumenteret driftssikkerhed ved Evondos’ medicindispensere sikrer en uafhængig hverdag og forbedret medicinadhærens, hvilket har gjort Evondos til den foretrukne samarbejdspartner for mere end 200 regioner og kommuner i Norden.

Fjernopdateringer af medicindispensere eliminerer behovet for flash drives

Utgivelser | 05.12.2019

Firmwaren i Evondos' medicindispensere vil snart blive fjernopgraderet, så man slipper for langsomme og besværlige opdateringer via flash drives.